Begrafenissen Zoetermeer door Walther Uitvaartverzorging

 1. Home
 2. /
 3. Begrafenisondernemer Zoetermeer

Onderscheidend op het gebied van persoonlijke begeleiding

Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat bekend om het verzorgen van mooie begrafenissen Zoetermeer en de intensieve persoonlijke begeleiding die men nabestaanden aanbiedt. Als uitvaartverzorger van Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer vind ik dat dit ook zo hoort. Voor nabestaanden is dit emotioneel een moeilijke tijd. Zeker wanneer de overledene de eigen partner of een kind betreft. Wanneer men niet oppast worden er verkeerde beslissingen genomen en/of belangrijke zaken vergeten. Als uitvaartverzorger van Walther Uitvaartverzorging zie ik het daarom als mijn taak om u en de nabestaanden zoveel mogelijk te ontlasten en tot steun te zijn tijdens deze moeilijke periode.

Bij begrafenissen Zoetermeer moet meer geregeld worden dan bij crematies

Voor een begrafenis moeten veel meer zaken georganiseerd worden dan bij een crematie. Allereerst moet een graf op een begraafplaats besteld worden. Vandaag de dag is het aantal beschikbare graven beperkt en kan het voorkomen dat er in de eigen woonplaats geen graf beschikbaar is en moet uitgeweken worden naar een andere plaats. Vaak is er bij mensen die voor begrafenissen Zoetermeer kiezen een Kerkelijke uitvaart gekoppeld. Begrafenissen Zoetermeer kunnen in allerlei vormen worden uitgevoerd. Zo kan men kiezen voor een stille begrafenis, intieme begrafenis tot een begrafenis op maat. Wanneer financieel mogelijk adviseren wij u te kiezen voor een begrafenis op maat waarin tenminste (een deel van) uw persoonlijke wensen zijn. Dat geeft na verloop van tijd een goed gevoel, wanneer u terugkrijgt op de plechtigheid.

Waarom kiezen voor een begrafenis Zoetermeer bij Walther Uitvaartverzorging?

Veel uitvaartverzorgers in onze regio werken met zogenaamde standaard pakketten. In de praktijk komen er vaak verkapte onkosten bij, omdat een groot aantal onderdelen niet in een standaard pakket zijn opgenomen. Dat geldt niet voor Walther Uitvaartverzorging. Wij bespreken met u hoe u als nabestaande(n) de begrafenis geregeld wilt hebben. Op basis van uw wensen gaan we kijken wat haalbaar voor u is. Uw wensen staan bij Walther Uitvaartverzorging volledig centraal. Wanneer we al uw wensen in kaart hebben gebracht zult u in positieve zin verrast worden door de werkelijke kosten van de complete begrafenis.
 • Uw wensen staan centraal
 • Werkt met respect en passie
 • Alle kennis om een bijzondere begrafenis te organiseren
 • Scherpe tarieven
 • Goed georganiseerd volgens uw wensen
 • Geen onverwachtse kosten
 • Persoonlijke aandacht
 • Kleine uitvaartonderneming

In geval van overlijden.

Wilt u een overlijden melden bel dan direct 06 – 28 67 46 62. Ik kom dan met spoed naar u toe. Heeft u specifieke vragen over onze dienstverlening of wilt u zelf een prachtige uitvaart samenstellen? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op en bel telefoon 06-28 67 46 62 of stuur een e-mail contact

Walther Uitvaartverzorging verzorgt begrafenissen en crematies in:

Omdat wij in Zoetermeer gevestigd zijn verzorgt Walther Uitvaartverzorging de meeste begrafenissen en crematies in de regio Zoetermeer. Op verzoek verzorgen wij ook begrafenissen en crematies in de omringende plaatsen.

MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.