Begrafenissen door Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer

  1. Home
  2. /
  3. Begrafenissen

De wensen van de overledene en nabestaanden staan centraal

Begrafenissen vinden steeds minder plaats. Steeds minder mensen kiezen om uiteenlopende redenen voor een begrafenis. Belangrijke zaken als kosten, ontkerkelijking, vereenzaming en de beschikbaarheid van een graf liggen hieraan ten grondslag. Vandaag de dag kiest nog maar 1/3 van alle mensen voor een begrafenis. Het grote voordeel van een begrafenis is, dat nabestaanden een plek hebben waar zij naar toe kunnen gaan om hun dierbare te herdenken. Een graf is een rustgevende plek waar herinneringen kunnen worden opgehaald en intens stil gestaan kan worden bij het verlies van de persoon die er niet meer is. Voor grote groepen nabestaanden is het de plek waar men steun, kracht en antwoorden vindt.

Geen standaard begrafenissen omdat elk mens uniek is

Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer vindt dat elke overledene recht heeft op een begrafenis die bij hem/haar past. Om deze reden hanteert Walther Uitvaartverzorging geen standaard pakketten. De wensen van de overledene en nabestaanden dienen in onze optiek volledig centraal te staan. Ons uitgangspunt is dat u als nabestaanden na verloop van tijd terug moet kunnen zien op een mooie plechtigheid. Wanneer u voor een begrafenis kiest kunt u kiezen voor een algemeen graf of een particulier graf. Als uitvaartverzorger leg ik u graag de verschillen uit. Voor beide graven geldt dat zij minimaal 10 jaar met rust gelaten dienen te worden. Zoals de naam al doet veronderstellen heeft een particulier graf veel meer rechten.

Begrafenis door Walther Uitvaartverzorging is zeer betaalbaar

Veel uitvaartverzorgers in onze regio werken met zogenaamde standaard pakketten. In de praktijk komen er vaak verkapte onkosten bij, omdat een groot aantal onderdelen niet in een standaard pakket zijn opgenomen. Dat geldt niet voor Walther Uitvaartverzorging. Wij bespreken met u hoe u als nabestaande(n) de begrafenis geregeld wilt hebben. Op basis van uw wensen gaan we kijken wat haalbaar voor u is. Uw wensen staan bij Walther Uitvaartverzorging volledig centraal. Wanneer we al uw wensen in kaart hebben gebracht zult u in positieve zin verrast worden door de werkelijke kosten van de complete begrafenis.

BEGRAFENIS ONDERSTEUNING

Als u ons rechtstreeks wilt spreken, kunt u 24 uur per dag gratis bellen.

Onze diensten

BEGRAFENIS ONDERNEMER

Meer informatie over Martinus die al 8 jaar in de uitvaartbranche werkt.

Bel daarna direct de uitvaartverzorger

Ik zal direct voor u in actie komen en alle zorgen voor u uit handen nemen.

MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.