Cremeren Den Haag

Er is iemand overleden en dan moeten er veel zaken in korte tijd geregeld worden. Als u op zoek bent naar een begrafenisondernemer Den Haag, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw begrafenisonderneming Den Haag en helpen u graag verder. Wij vinden het belangrijk dat wij u zoveel als mogelijk kunnen ontzorgen en zaken uit handen kunnen nemen. Het is namelijk al een erg moeilijke periode voor u en alle andere nabestaanden. Iemand verliezen komt hoe dan ook onverwachts en brengt veel verdriet met zich mee.
  1. Home
  2. /
  3. Crematie Den Haag

U staat er niet alleen voor

Wat er allemaal geregeld moet worden, zijn veelal zaken waar dat u nog niet bij stil heeft gestaan. U bent verdrietig en probeert te beseffen wat er gaande is. Daarom is het fijn dat u weet dat u er niet alleen voor staat. Wij gaan met u in gesprek en horen de wensen en dan bekijken we samen wat het beste in deze situatie past.

Waarom cremeren Den Haag?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen de voorkeur geven aan cremeren in Den Haag. Het kan vanuit financieel oogpunt zijn, maar veel mensen willen ook graag het as ergens uitstrooien. Dit kan bijvoorbeeld op een plek waar iemand graag kwam, maar u kunt het as ook in een urn mee naar huis nemen en het daar bewaren. Op deze manier heeft u een dierbare toch nog dichtbij. Wat tegenwoordig ook veel wordt gedaan na het cremeren in Den Haag, is het as meenemen en dan laten verwerken in een persoonlijk sieraad.

MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.