Crematie Zoetermeer

Als er iemand komt te overlijden, moet er vaak veel geregeld worden. Het kan zijn dat de overledene al het één en ander vast heeft laten leggen (met betrekking tot de wensen van bijvoorbeeld een crematie in Zoetermeer). Het kan ook zijn dat er nog wat zaken geregeld moeten worden. Hiervoor kunt u dan contact opnemen met Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer. Wij ontzorgen u en nemen veel zaken uit handen. Bij een crematie in Zoetermeer komt het één en ander kijken, maar wij begeleiden u vanaf het begin tot het einde.
  1. Home
  2. /
  3. Crematie Zoetermeer

Crematies Zoetermeer

Een crematie was in Nederland tientallen jaren gelegen erg bijzonder. Maar tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een crematie. Dit komt mede omdat er zoveel mogelijkheden zijn om te herdenken. Bij het Walther uitvaartvezorging wordt alles netjes geregeld voor u. Alle wensen van de overledene en de nabestaande(n) staan hier volledig centraal.

Crematie is vaak goedkoper

Er zijn veel mogelijkheden om iemand te herdenken, met een crematie kan er ook erg veel. Het as van een overledene kan bijvoorbeeld uit worden gestrooid op een plek naar keuze. Maar u kunt het as ook in een urn thuis bewaren. Tegenwoordig kiezen veel mensen er ook voor om het as te verwerken in een persoonlijk sieraard. Een andere reden dat mensen voor een crematie kiezen is een financiële reden. Er is bij een crematie bijvoorbeeld geen graf op een begraafplaats nodig. Dit maakt een crematie aanzienlijk goedkoper dan een begrafenis.

Maatwerk, niets is standaard!

Bij Walther Uitvaartverzorging zijn er geen ‘standaard pakketten’. Er is hier bewust voor gekozen, want meestal zijn de pakketten niet eens compleet. Hierdoor worden nabestaanden vaak geconfronteerd met extra (hoge) kosten. Maar bij Walther Uitvaartverzorging staan de (eventuele) wensen van de overledene en nabestaanden centraal. Wij ontzorgen u en nemen zoveel mogelijk uit handen.

Voor ieder budget een uitvaart bij Walther Uitvaartverzorging

Wij, van Walther Uitvaartverzorging, kiezen bewust voor een persoonsgerichte werkwijze. Dit is niet duurder dan een pakketaanbieder van crematies. Het is af te leiden uit onze prijsstelling. Nabestaanden willen vaak op een waardige wijze afscheid nemen van de overledene.

MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.