Crematies door Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer

  1. Home
  2. /
  3. Crematies

De kosten voor een crematie zijn vaak goedkoper

Tientallen jaren geleden waren crematies in Nederland een bijzonderheid. Vandaag de dag kiest het overgrote deel van alle mensen voor een crematie. Verschillende redenen liggen hieraan ten grondslag. Een reden is het grote aantal mogelijkheden om te herdenken. Zo kan het as van de overledene uitgestrooid worden op een plek naar keuze of in een urn thuis worden bewaard. Ook zien we steeds vaker dat een deel van het as verwerkt wordt in een persoonlijk sieraad. Een andere belangrijke reden is financieel. Voor een crematie is geen graf op een begraafplaats nodig. Hierdoor bespaart men aanzienlijk op de kosten.

Geen standaard pakketten bij Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer

Walther Uitvaartverzorging werkt niet met ‘standaard pakketten’, die in de praktijk maar al te vaak niet compleet blijken te zijn. De nabestaanden worden dan geconfronteerd met extra kosten. Bij Walther Uitvaartverzorging staan de (eventuele) wensen van de overledene en de nabestaanden centraal. Onze taak is om u te ontzorgen en zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen. Een overlijden van een naaste is in onze ogen al pijnlijk genoeg.

Een crematie is bij Walther Uitvaartverzorging voor elk budget mogelijk

Dat onze persoonsgerichte werkwijze niet duurder hoeft te zijn dan bij een pakketaanbieder van crematies blijkt wel uit onze prijsstelling. Als gevolg van de toenemende vergrijzing en de individualisering van onze samenleving kiezen veel alleenstaanden voor een anonieme vorm. In de praktijk zien we gelukkig dat het overgrote deel van alle crematies in bredere kring plaatsvindt. Nabestaanden willen op een waardige wijze afscheid nemen van de overledene.

BEGRAFENIS ONDERSTEUNING

Als u ons rechtstreeks wilt spreken, kunt u 24 uur per dag gratis bellen.

Onze diensten

BEGRAFENIS ONDERNEMER

Meer informatie over Martinus die al 8 jaar in de uitvaartbranche werkt.

Bel daarna direct de uitvaartverzorger

Ik zal meteen klaar staan en alle zorgen voor u uit handen nemen!

MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.