Onze dienstverlening

Dienstverlening Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer

  1. Home
  2. /
  3. Onze Dienstverlening

Wij staan voor een persoonlijke en betrokken dienstverlening

Wanneer een dierbare komt te overlijden is het regelen van een uitvaart een ingrijpende gebeurtenis. Een groot aantal zaken moeten in korte tijd geregeld worden, terwijl uw gedachten vooral bij uw dierbare zullen zijn. Bovendien hebben de meeste nabestaanden weinig tot geen ervaring met het verzorgen van een passend afscheid. Wanneer u voor de dienstverlening van Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer kiest, dan sta ik u als uitvaartverzorger vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart bij. Samen met u zorg ik er voor dat alle aspecten geregeld worden en de uitvaart volledig in de geest van de overledene en dierbaren plaatsvindt.

Hoe te handelen bij het overlijden van een dierbare?

Omdat wij in Zoetermeer gevestigd zijn verzorgt Walther Uitvaartverzorging de meeste begrafenissen en crematies in de regio Zoetermeer. Op verzoek verzorgen wij ook begrafenissen en crematies in Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Wateringen, Leidschendam, Voorburg, Benthuizen, Bleiswijk, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Alphen aan den Rijn.

Bel daarna direct de uitvaartverzorger

Ik zal direct voor u in actie komen en alle zorgen voor u uit handen nemen.

Na een overlijden moeten er helaas op korte termijn tal van beslissingen door u en/of uw gezinsleden genomen worden. Denk hierbij aan de plaats waar uw dierbare opgebaard dient te worden.

Is dat thuis of in het uitvaartcentrum? Belangrijk is dat tijdens het eerste bezoek de volgende zaken beschikbaar zijn

Identiteitsbewijs van de overledene

Wensen codicil / wilsbeschikking van de overledene

Legitimatiebewijs van de opdrachtgever uitvaart

Polissen of deposito uitvaartverzekering

Akte van overlijden van de arts

Kleding waarin de overledene opgebaard dient te worden

Tijdens het vervolggesprek komen een groot aantal zaken aan de orde. Indien mogelijk adviseren wij u om een familielid bij dit gesprek te vragen. Zaken die tijdens dit gesprek besproken worden zijn onder andere:

begrafenis of crematie

uitvaartkist

rouwkaarten

muziekkeuze

bloemen

Bovenstaand is slechts een kleine opsomming van zaken die besproken dienen te worden. Wanneer uw keuzes duidelijk zijn zorg ik, als uw persoonlijke uitvaartverzorger, er voor dat deze conform uw wensen worden uitgevoerd.

MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.