Uitvaart Zoetermeer volgens uw persoonlijke wensen

 1. Home
 2. /
 3. Uitvaart Zoetermeer

Voor begrafenissen en crematies Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer

Op het moment dat iemand komt te overlijden moet er door de nabestaanden veel geregeld worden. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer helpt u bij het maken van keuzes omtrent een uitvaart Zoetermeer. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij een uitvaart Zoetermeer moeten verzorgen, die voldoet aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Omdat wij een klein uitvaartverzorgingsbedrijf zijn is persoonlijke aandacht en zorg een van onze sterke punten. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen door administratieve handelingen en het organiseren van de uitvaart Zoetermeer uit handen te nemen. Wij bieden scherpe tarieven aan voor een uitvaart.

Elk mens verdient een waardige uitvaart Zoetermeer

Samen kunnen wij overal in de regio Zoetermeer de uitvaart verzorgen. Dankzij onze kleinschaligheid kunnen wij hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht voor een aantrekkelijk budget leveren. Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar! In onze optiek verdient elk mens een waardige uitvaart. En dat geldt ook voor mensen met een kleiner budget. Een uitvaart Zoetermeer kan op elke gewenste locatie in de driehoek Zoetermeer, Delft en Den Haag gehouden worden. Wij willen u graag ontzorgen, zodat u zich kunt bezighouden met het emotioneel en waardig afscheid nemen van de overledene.

Uitvaart zaken die aan de orde komen tijdens gesprek

 • Bespreken van de uitvaart op de gewenste locatie
 • Aangifte van overlijden
 • Begrafenis of crematie
 • Laatste verzorging van de overledene
 • Opbaring thuis of in een uitvaartcentrum (gewenste locatie)
 • Uitvaartkist en -bekleding
 • Rouwkaarten en rouwadvertenties
 • Bloemen
 • Muziekkeuze
 • Presentatie van foto’s of filmbeelden
 • Gesproken woorden tijdens de uitvaart
 • Rouwauto, volgauto’s en dragers

Geen standaard pakketten bij Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer

Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer werkt niet met standaard uitvaart Zoetermeer pakketten, omdat de wensen van de overledene en nabestaanden bij ons centraal staan. Elk mens heeft het recht om begraven of gecremeerd te worden op de wijze zoals men die voor ogen heeft. Bij ons kunt u kiezen uit een groot aantal begrafenis- en crematiemogelijkheden. Op basis van uw wensen ontvangt u van ons een aantrekkelijke offerte. Pas wanneer u hiermee akkoord bent gaan wij beginnen met onze werkzaamheden.

Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer verzorgt de meeste uitvaarten in de regio Zoetermeer. Maar ook kunnen wij op verzoek ook uitvaarten verzorgen.

In geval van overlijden

Wilt u een overlijden melden? Heeft u vragen over de mogelijkheden van een uitvaart Zoetermeer? Of wilt u zelf een prachtige uitvaart samenstellen? Neem dan contact op met 079 23 40 300 of mail naar info@waltheruitvaartverzorgingzoetermeer.nl

MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.