Uitvaartcentrum Zoetermeer

  1. Home
  2. /
  3. Uitvaartverzorging Zoetermeer

Bij Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer vrije keuze uitvaartcentrum

Wanneer u kiest voor Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer, dan is het mogelijk om uw dierbare thuis op te baren of over te laten brengen naar een uitvaartcentrum in elke plaats waar wij onze diensten aanbieden. U heeft dus een vrije keuze qua uitvaartcentrum, omdat wij aan geen enkel uitvaartcentrum Zoetermeer verbonden zijn. De verzorging en opbaring kan dus op een verschillende locaties plaatsvinden. Tegenwoordig bieden begraafplaatsen en crematoria ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een rouwkamer. Als u kiest voor een thuis opbaring kunnen wij samen met u uw dierbare verzorgen. Wanneer dit emotioneel te beladen voor u is, kunt u er voor kiezen om dit te laten doen door Walther Uitvaartverzorging. In dat geval verzorgen wij uw dierbare zelf. Wij doen dit met het nodige respect.

Kies het uitvaartcentrum Zoetermeer dat bij u past

Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat bekend om de zorg en persoonlijke aandacht naar families toe. Wij werken niet met tijdlimieten en nemen alle tijd die nodig is om u de aandacht en ondersteuning te geven die nodig is. Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Samen met u gaan we door alle fases heen om een mooi en waardig afscheid te kunnen organiseren. Wellicht ten overvloede. Een uitvaartcentrum Zoetermeer is voor een opbaring niet verplicht. De overledene mag thuis opgebaard worden wanneer u dat prettig vindt. Maar ook bij een vereniging waar hij of zij veel tijd heeft doorgebracht. Wanneer u geen thuisopbaring wilt, maar toch 24 uur per dag bij de overledene wilt kunnen zijn bestaat de mogelijkheid om voor u een 24 uurs kamer te regelen. U kunt dat elk moment van de dag bij de overledene.

Mogelijkheden opbaring

  • Thuis
  • Uitvaartcentrum
  • 24 uurs kamer
  • Elders bijvoorbeeld vereniging, begraafplaats en crematorium

Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer verzorgt uitvaarten in:

De meeste uitvaarten verzorgen wij in de regio Zoetermeer en dat is logisch omdat veel inwoners kiezen voor een uitvaartverzorgingsbedrijf dat in de eigen woonplaats gevestigd is. Op verzoek verzorgen wij ook uitvaarten in omringende plaatsen.

In geval van overlijden.

Wilt u een overlijden melden bel dan direct 079 23 40 300. Ik kom dan met spoed naar u toe. Heeft u specifieke vragen over onze dienstverlening of wilt u zelf een prachtige uitvaart samenstellen? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op en bel telefoon 079 23 40 300 of stuur een e-mail contact

MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

“Ik wilde even de tijd nemen om u nogmaals te bedanken voor de zeer mooie dienst die u hebt verricht voor de herdenking van Iran. Ik had verschillende mensen die naar me toe kwamen om te zeggen "wat een geweldige begrafenis". Het was een mooi eerbetoon aan hem.”

ALEXANDER DAVIS

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via

Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.