Veel gestelde vragen

Dienstverlening Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer

  1. Home
  2. /
  3. Veel gestelde vragen
Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?
U hoeft helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger neem ik u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Samen met u zorg ik als deskundige ervoor zorgt dat het afscheid verloopt zoals u wenst.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij het regelwerk voor een uitvaart?
U maakt aan ons uw wensen kenbaar. Wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.
Kan Walther Uitvaartverzorging helpen bij alle aspecten van de uitvaart?
Ja. U kunt bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente. Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer staat u persoonlijk en betrokken bij. Geheel volgens uw wensen.
Kan Walther Uitvaartverzorging ook thuis opbaren en verzorgen regelen?
Het maakt niet uit hoe u afscheid van uw dierbare wilt nemen. Uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren overledene bij.
Wanneer en bij wie moet ik een overlijden melden?
Dat kan bij Walther Uitvaartverzorging 24 uur per dag. Telefoon: 06 28674662. Ik maak direct met u een afspraak en kom dan bij u langs.
Garanderen wij dat er geen onverwachte nota achteraf komt?
Voor 100%. Bij Walther Uitvaartverzorging geldt afspraak is afspraak. Die afspraak maken we van tevoren. U weet precies waar u aan toe bent.
Kan ik mijn voorkeur vastleggen om mijn nabestaanden te ontlasten?
Via een wilsbeschikking kunt u uw gegevens aan ons doorgeven. Daar kunt u ook uw voorkeuren aangeven. Op het moment dat u (onverwachts) komt te overlijden, neemt u hiermee uw nabestaanden een zorg uit handen.
Kan de overledene in een andere gemeente begraven of gecremeerd worden?
Het is mogelijk om de uitvaartplechtigheid in een andere gemeente dan de woonplaats van de overledene te laten plaatsvinden. Wij kunnen u in elke gemeente terzijde staan.
Ik ben verzekerd bij een andere maatschappij, is dat een probleem?
Dat is meestal geen probleem. De wet bepaalt dat u met een uitvaartverzekering bij elke door u gewenste uitvaartondernemer terecht kunt. Walther Uitvaartverzorging regelt het samen met uw verzekeraar.
Krijg ik voordat ik een keuze maak een kostenoverzicht?
U krijgt altijd van ons een vrijblijvende offerte. Daarin geven we helder aan welke elementen behoren bij de uitvaart van uw keuze, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen. Pas na uw akkoord gaan wij de uitvaart voor u verzorgen.
Op deze pagina vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en leg deze dan aan ons voor via