Wie is Martinus

  1. Home
  2. /
  3. Wie is Martinus
Mijn naam is Martinus Walther. Werken binnen de uitvaartbranche is al jaren mijn passie. Na 8 jaar bij verschillende uitvaartbedrijven ervaring te hebben op gedaan, zowel op het gebied van overbrengingen, assisteren en verzorging bij uitvaarten en alle werkzaamheden binnen een crematorium, was het tijd voor de volgende stap. Sinds 2019 heb ik daarom mijn passie, ervaring en kwaliteiten gebundeld in Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer.

Daarom bied ik u graag mijn ondersteuning en expertise als uitvaartondernemer aan, omdat ik weet dat u de ondersteuning in deze moeilijke tijd goed kunt gebruiken. Ik kan een groot aantal belangrijke zaken die geregeld moeten worden uit handen nemen en samen met u een uitvaart verzorgen zoals u die voor ogen heeft. U kunt zich dan richten op het nemen van afscheid. Om deze reden is Walther Uitvaartverzorging Zoetermeer er voor u. Een betrouwbare, empathische en zorgvuldige partner die u op alle fronten kan assisteren.

Als kleinschalige en lokale uitvaartverzorging voor Zoetermeer en omstreken zal ik er alles aan doen om de uitvaart te laten verlopen, zoals u die voor ogen heeft.